Voordat je op reis gaat …

Heb je alle informatie voor een onbezorgde vakantie?

Het is belangrijk om de eclipsreis goed voor te bereiden, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Heb je een optie genomen op – of wil je de reis direct boeken? Je kunt altijd meer informatie krijgen op één van onze infoavonden of je neemt direct contact met ons op via de telefoon of via het contactformulier. Maar misschien staat het antwoord op jouw vraag ook wel in ons overzicht van (FAQ’s) veel gestelde vragen.

Reisgenoten gezocht, vliegticket naar en reisgids van Indonesië

  • Misschien ben je op zoek naar reisgenoten voor jouw eclipsreis. Op onze pagina Reisgenoten gezocht kun je zelf een oproep plaatsen of je vraagt aan Eclipsreis.com om de oproep voor jou te plaatsen.
  • De retourvlucht is een vast onderdeel van de reis. In overleg met de organisatie kan eventueel de vlucht los geboekt worden.
  • Als je voor je reis meer achtergrondinformatie wilt – of je wilt een landkaart van het gebied aanschaffen – neem dan een kijkje in de webshop.
  • Voor elke vakantie geldt eigenlijk: ga je naar het buitenland en gebruik je medicatie? Vergeet dan ook niet bij jouw apotheek een medicatiepaspoort te vragen. Dan is bij de douane (eventueel) duidelijk dat het voor eigen, noodzakelijk gebruik is.